Ohueksi viipaloitu poron sisäfilee on mainio alkupala, jossa maistuu poron ominaismaun lisäksi suolakurkku, piparjuuri ja tilli. Tämä carpaccio kannattaa tarjoilla rieskan kanssa, jolloin siitä syntyy mainio alkupalaleipä!
Ainekset
100-150 g poron sisäfileetä
1 rkl hienonnettua suolakurkkua
2 rkl majoneesia
suolaa
3 cm pala piparjuurta, kuorittuna
kourallinen tilliä
Tarjoiluun
rieskaa
Ohje
- Leikkaa poro hyvin ohueksi, kun se on vielä hieman kohmeinen, jolloin siitä on helpompi saada tasaisia viipaleita. Mausta poro kevyesti suolalla.
- Sekoita hienonnettu suolakurkku ja majoneesi keskenään ja levitä tasaisesti lautasen pohjalle joko suoraan sekoituskulhosta tai pursottamalla sitä pursotinpussista.
- Asettele poroviipaleet majoneesin päälle haluamaasi muotoon.
- Viimeistele annos raastetulla piparjuurella ja tillillä ja tarjoile se rieskojen kanssa!
Reseptin on tuottanut Tastery Foods Poronlihan neljä vuodenaikaa -hankkeessa

Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.