Porocarpaccio

15 min
2 annosta

Ohueksi viipaloitu poron sisäfilee on mainio alkupala, jossa maistuu poron ominaismaun lisäksi suolakurkku, piparjuuri ja tilli. Tämä carpaccio kannattaa tarjoilla rieskan kanssa, jolloin siitä syntyy mainio alkupalaleipä!

Ainekset 

100-150 g poron sisäfileetä

1 rkl hienonnettua suolakurkkua 

2 rkl majoneesia

suolaa

3 cm pala piparjuurta, kuorittuna

kourallinen tilliä

Tarjoiluun

rieskaa

Ohje 

  1. Leikkaa poro hyvin ohueksi, kun se on vielä hieman kohmeinen, jolloin siitä on helpompi saada tasaisia viipaleita. Mausta poro kevyesti suolalla. 
  2. Sekoita hienonnettu suolakurkku ja majoneesi keskenään ja levitä tasaisesti lautasen pohjalle joko suoraan sekoituskulhosta tai pursottamalla sitä pursotinpussista.
  3. Asettele poroviipaleet majoneesin päälle haluamaasi muotoon. 
  4. Viimeistele annos raastetulla piparjuurella ja tillillä ja tarjoile se rieskojen kanssa! 

Reseptin on tuottanut Tastery Foods Poronlihan neljä vuodenaikaa -hankkeessa

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä