Tietoa poronpaistin kypsyydestä

-
-

PAISTIEN KYPSENTÄMINEN



SISÄLÄMPÖTILA + 55º C
Liha on mureaa ja mehukasta, mutta hieman vetisen tuntuista.
Väri on melko punainen.
Tällainen liha soveltuu viipaloitavaksi ja uudelleen lämmitettäväksi.
Kypsennyshävikki on pieni.
Rare
Lämpötila on 55 astetta.

SISÄLÄMPÖTILA + 60º C
Liha on mureaa ja mehukasta.
Väri on tasaisen punertavaa.
Rare / Medium
Lämpötila on 60 astetta.

SISÄLÄMPÖTILA + 65º C
Liha on mureaa ja mehukasta.
Väri on keskeltä hieman punertavaa.
Medium / Well done
Lämpötila on 65 astetta.

SISÄLÄMPÖTILA + 70º C
Liha on mureaa, kuivahkoa.
Väri on harmaan ruskea.
Kypsyyshävikki on suuri.
Well done
Lämpötila 70 astetta.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä