Ainekset
600 g poron lapaa tai paistia
600 g puikulaperunoita
2 sipulia
2 porkkanaa
1 dl sieniä (kourallinen)
1-2 pulloa olutta
merisuolaa
pippuria (valinnan mukaan)
Ohje
Tähän Ulla -emännän poroherkkuun tarvitset riittävän suuren padan.
Asettele paloitellut ainekset ja mausteet pataan niin, että sienet jäävät päällimmäiseksi. Lisää olutta niin, että sienet sopivasti peittyvät. Jos käytät suolasieniä saat ehkä tarvittavan suolaisuuden niistä, muutoin lisää joukkoon suolaa. Anna muhia n.175ºC uunissa rauhassa 2-3 tuntia.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.