Kylmäsavuporosaaristolaisleipäpalaset
saaristolaisleipää
1 dl kuohukermaa
100 g tuorejuustoa
0,5 dl kylmäsavupororouhetta
ripaus suolaa
1/2 punasipulia
omenaviinietikka
mustapippuria
ruohosipulia/lehtipersiljaa/timjamia
*****
Lämminsavuporonpaistipatongit
patonkia
puolukkamajoneesia
lämminsavuporoa
rucolaa
suola, pippuri
(suolakurkku, puolukka)
*****
Savusmetanamousse
smetanaa
kuohukermaa
savuaromia
suolaa
porosipsejä
(ruislastuja)
*****
Lihapullapinxtot
Poronlihapullia (suola, pippuri, valkosipuli)
mozzarellapalloja
vadelmia
basilikaa
suola, pippuri
(balsamico)
*****
Tarjoile sapastarjottimella lisäksi erilaisia juustoja ja hilloja.
Reseptin on tuottanut Meggua Poronlihan neljä vuodenaikaa -hankkeessa.

Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.