Porosapakset

Alkuruoat

Kylmäsavuporosaaristolaisleipäpalaset

saaristolaisleipää

1 dl kuohukermaa

100 g tuorejuustoa

0,5 dl kylmäsavupororouhetta

ripaus suolaa

1/2 punasipulia

omenaviinietikka

mustapippuria

ruohosipulia/lehtipersiljaa/timjamia 

*****

Lämminsavuporonpaistipatongit

patonkia

puolukkamajoneesia

lämminsavuporoa

rucolaa

suola, pippuri

(suolakurkku, puolukka)

*****

Savusmetanamousse

smetanaa

kuohukermaa

savuaromia

suolaa

porosipsejä

(ruislastuja)

*****

Lihapullapinxtot

Poronlihapullia (suola, pippuri, valkosipuli)

mozzarellapalloja

vadelmia

basilikaa

suola, pippuri

(balsamico)

*****

Tarjoile sapastarjottimella lisäksi erilaisia juustoja ja hilloja.

Reseptin on tuottanut Meggua Poronlihan neljä vuodenaikaa -hankkeessa.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä