Poro-rieskarulla

15 min
10 kpl/annosta

Ainekset

1 rieska
10 sulatejuustoviipaletta
200 g savuporoa
voita tai voileipämargariinia

Ohje

Leikkele rieska hieman neliömäiseksi. Asettele se voipaperin tai folion päälle ja voitele. Päällystä leipä sulatejuustoviipaleilla ja savuporoviipaleilla. Kääri päällystetty rieska paperin avulla tiukalle rullalle ja anna asettua jääkaapissa jonkin aikaa. Leikkaa paksuja viipaleita kuten kääretortusta. Huomaa, että rieskan pitää olla ohutta ja taipuisaa.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä