Ainekset
1 rieska
10 sulatejuustoviipaletta
200 g savuporoa
voita tai voileipämargariinia
Ohje
Leikkele rieska hieman neliömäiseksi. Asettele se voipaperin tai folion päälle ja voitele. Päällystä leipä sulatejuustoviipaleilla ja savuporoviipaleilla. Kääri päällystetty rieska paperin avulla tiukalle rullalle ja anna asettua jääkaapissa jonkin aikaa. Leikkaa paksuja viipaleita kuten kääretortusta. Huomaa, että rieskan pitää olla ohutta ja taipuisaa.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.