Leipäjuustokuorutteiset poronpaistipihvit

45 min
4 annosta
Pororeseptit.fi

Ainekset

600 g poron sisäpaistia
1 tl suolaa
vähän valkopippuria
200 g leipäjuustoa
2 dl ruskeaa kastiketta
1 dl kermaa

Ohje

Irrota paistin pinnalta kalvot ja leikkaa poikkisyin neljään osaan. Nuiji lihapalat 1 cm:n paksuisiksi pihveiksi. Ruskista pihvit pannulla ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Siirrä pihvit paksupohjaiseen kattilaan, jos käytät valurautapannua. Jos käytät teflonpannua, voit hauduttaa lihat siinä. Paloittele leipäjuusto ja pane reilun kokoinen pala jokaiselle pihville. Lisää ruskea kastike ja kerma. Hauduta kunnes juusto alkaa pehmetä ja pihvit ovat sopivan kypsiä. Tarjoa pihvit kastikkeessaan.

Lisukkeena keitetyt perunat, lehtisalaatti ja karpalohyytelö.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä