Ainekset
1 kg rosamunda perunoita
150 g ranskankermaa
250 g ruohosipulituorejuustoa
160 g kylmäsavupororouhetta
50 g punasipulia
Ohje
Kypsennä pestyt perunat folioon käärittynä 175 asteessa noin tunnin ajan.
Sekoita ranskankerma, tuorejuusto, savupororouhe ja silputtu sipuli keskenään. Kypsään perunaan tehdään viilto ja puristetaan auki. Lisää täyte ja tarjoile salaatin sekä tuoreen leivän kanssa.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.