Porotar

15 min+jäähdyttäminen
10 annosta
Pororeseptit.fi

Ainekset

250 g kylmäsavuporoa
2 tlk smetanaa (200g)
1 punasipuli tai keltasipuli

Koristeluun
karpaloita tai hilloja
sitruunamelissaa tai persiljaa
rosépippuria

Ohje

Leikkele kylmäsavuporo aivan ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja silppua punasipuli. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja täytä 4 kahvikuppia seoksella. Painele seos tiiviisti kuppeihin ja laita jäähtymään mielellään pakastimeen, älä kuitenkaan anna jäätyä. Kumoa kupit ennen tarjoilua pikkulautasille ja koristele päältä esimerkiksi muutamalla karpalolla, sitruunamelissan lehdillä ja muutamalla rosépippurilla.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä