Ainekset
250 g kylmäsavuporoa
2 tlk smetanaa (200g)
1 punasipuli tai keltasipuli
Koristeluun
karpaloita tai hilloja
sitruunamelissaa tai persiljaa
rosépippuria
Ohje
Leikkele kylmäsavuporo aivan ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja silppua punasipuli. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja täytä 4 kahvikuppia seoksella. Painele seos tiiviisti kuppeihin ja laita jäähtymään mielellään pakastimeen, älä kuitenkaan anna jäätyä. Kumoa kupit ennen tarjoilua pikkulautasille ja koristele päältä esimerkiksi muutamalla karpalolla, sitruunamelissan lehdillä ja muutamalla rosépippurilla.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.