Ainekset
250 g savuporoa viipaleina
250 g suolasieniä
1 pieni sipuli
2 dl kermaviiliä tai smetanaa tai ranskankermaa
1 maustemitta musta- ja maustepippuria
salaatinlehtiä
tomaattia
kurkkua
persiljaa
Ohje
Poista sienistä liika suola liottamalla tai ryöppäämällä. Valuta ja anna kuivahtaa. Hienonna sienet ja sipuli, lisää kermaviili ja mausteet. Tarkista maku. Asettele huuhdellut ja kuivatut salaatinlehdet vadille tai erillisille annoslautasille odottamaan kääryleitä. Asettele kullekin savuporoviipaleelle lusikallinen sienisalaattia ja kiedo viipaleet sarvenmuotoisiksi rulliksi. Asettele rullat salaatinlehtien päälle ja kruunaa annos persiljalla, tomaattilohkoilla ja kurkkuviipaleilla. Tarjoa pororullien lisukkeena tummaa leipää tai hapankorppuja voin kera.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.