Ainekset
1 prk kermaviiliä
1 dl vichyvettä
1 dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 hienonnettu sipuli
400 g porojauhelihaa
2-3 tl yrttisuolaa
suolaa
musta- tai viherpippuria
Ohje
Sekoita kulhon pohjalla korppujauhot vesi-kermaviiliseokseen. Anna turvota (5-10 min). Lisää muut aineet ja sekoita hellävaroin kapustalla tasaiseksi taikinaksi. Maista mausteiden määrä taikinasta tai paistetusta lihapullasta. Valmista taikinasta joko lihapullia, liharullia, jauhelihapihvejä tai mureketta, joko täytteillä tai ilman.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.