Savuporopannari

1,5 h
6-8

6 dl kaurajuomaa
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
25 g voita sulatettuna
150 g kylmäsavupororouhetta
150 g juustoraastetta
ripaus suolaa

Sekoita kaurajuoma, kananmunat, vehnäjauhot ja voisula keskenään. Lisää ripaus suolaa. Laita seos jääkaappiin tunniksi vetäytymään.
Peitä (korkealaitainen) uunipelti leivinpaperilla ja kaada seos pellille. Ripottele päälle kylmäsavupororouhe ja juustoraaste.
Paista 225 ̊ noin 25 min.

Voit tehdä pannarin myös perinteisesti maitoon. Kylmäsavupororouheen voit korvata pieneksi pilkotulla kylmäsavuporoleikkeleellä.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä