VINKKI: Täytteet sopivat myös kananmunanpuolikkaiden, kolmioleipien ja croissanttien tai isojen lettujen täytteeksi. Jos haluat tehdä täytteestä dippikastikkeen, ohenna se sopivaksi maidolla tai ruokakermalla.
Ainekset
1 prk mustapippuri tuorejuustoa (200g)
75 g kylmäsavuporoa
1 rkl sitruunamehua
1 rkl sinappia
1 tl sokeria
2 rkl persiljaa
Ohje
Sekoita valitsemasi täytteen hienonnetut ainekset keskenään. Lisää 1-2 rkl maitoa, jos täyte on liian paksua.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.