Ainekset
100 g savuporoa
100 g ryöpättyjä käyttövalmiita sieniä
1 sipuli
2 rkl vehnäjauhoja
7 dl lihalientä
2 dl kermaa
mustapippuria
Ohje
Silppua savuporo, sienet ja sipuli. Pyörittele voissa pannulla. Lisää vehnäjauhot ja lihaliemi. Keitä n. 10 minuuttia ja lisää kerma. Kiehauta taas ja lisää mustapippurit.
Savuporokeiton suolaisuus tarkistetaan ennen tarjoilua. Savuporossa itsessään on suolaa, joten sitä on käytettävä varoen.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.