Ainekset
poronsisäpaistia
suolaa
pippuria
Ohje
Ruskista puhdistettu poron sisäpaisti voissa kuumalla pannulla kauttaaltaan. Pintamausta suolalla ja pippurilla. Laita noin 120-asteiseen uuniin ja anna kypsyä kunnes paistin sisälämpötila on noin 52-62 astetta. Anna uunista otetun paistin vetäytyä esim. folion sisällä noin 15 minuuttia. Viipaloi paisti viipaleiksi ja tarjoa esim. ohraton (ohrasuurimoista valmistettu risotto) ja tumman riistakastikkeen kera.
VINKKI: Kastike poron pikkuluista.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.