Ainekset
300 g poronkäristystä
1 sipuli hienonnettuna
1/2 punainen cayennepippuri
200 g maissia
suolaa
pippuria
voita paistamiseen
3 1/2 dl tummaa riisiä
2,5 dl maustettua créme fraichea, chiliä ja paprikaa
2,5 rkl suikaloitua sitruunamelissaa
salaattia
5 ohutta rieskaa
voita
Ohje
Keitä riisi paketissa olevan ohjeen mukaan. Sulata voita kattilassa ja ruskista sipuli, poronkäristys, cayennepippuri ja maissi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää keitetty riisi, maustettu créme fraiche ja suikaloitu sitruunamelissa. Voitele rieskat voilla ja laita hiukan salaattia niiden päälle. Lisää liha-riisisekoitusta jokaiselle rieskalle keskiosaan pitkäksi keoksi. Taita rieskan pohja ja sivut, kuten kirjekuori.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.