Ainekset
12 ohutta viipaletta kylmäsavuporoa
4 kananmunaa
3 rkl voita
1 dl kermaa
suolaa
1 nippu ruohosipulia
salaattia
tomaattia
maustekurkkua
persiljaa
Ohje
Sekoita munat, kerma ja niukasti suolaa. Kaada seos kattilaan ja hämmennä puuhaarukalla kunnes seos on puolisakeaa. Lisää joukkoon hienonnetut ruohosipulit, nosta kattila liedeltä ja anna saota jälkilämmössä. Kokkelin tulee olla pehmeää. Annostele munakokkeli lautasille ja lisää rullatut savuporoviipaleet. Koristele tomaatilla, kurkulla, salaatinlehdillä ja persiljalla.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.