Ainekset
300 g porojauhelihaa
1 sipuli
2-3 dl vettä
1 tlk (noin 300 g) tomaattimurskaa
1 tlk (noin 150 g) ranskankermaa tai smetanaa
mustapippuria
suolaa
valkosipulia murskattuna
Ohje
Hienonna sipuli ja ruskista se kevyesti pannulla rasvassa. Lisää jauheliha ja anna lihan ruskistua. Mausta mustapippurilla, suolalla ja valkosipulimurskalla. Ripottele pinnalle pari ruokalusikallista vehnäjauhoja samalla sekoittaen. Lisää vesi ja sekoita kastikkeeksi. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi tomaattimurskaa ja smetana. Tarkista maku ja tarjoa joko keitetyn pastan tai perunasoseen kera.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.