in chinese

Reseptit
Poro Hot Pot

Poro Hot Pot

                            Hot Pot on hyvin suosittu kiinalainen ruoka, jolla on yli 1000 vuotta vanha historia. Pöydällä olevassa metallipannussa esim. induktioliedellä...

Poro-kantarellipasta

Poro-kantarellipasta

Syksyn sienisadosta, poronkäristyksestä ja parmesaanilla maustetusta kermakastikkeesta syntyy mitä mainioin pasta! Kokeile myös muita suosikkisieniäsi ja -yrttejäsi – esimerkiksi tatit...

Porobulgogi

Porobulgogi

Korealaisittain maustettu porobulgogi on maistuva tapa tarjoilla poronkäristystä! Mitä pidempää marinoit lihaa, sitä maukkaampi ja mureampi siitä tulee. Huomaathan, että...

Poroa ja fetaa paahdettujen munakoisojen päällä

Poroa ja fetaa paahdettujen munakoisojen päällä

Paahteisiksi paistetut munakoisot päällystetään mausteisella poromurulla ja sopivan kirpakalla fetajuustolla! Kokeile samaa myös kesäkurpitsojen kanssa! Ainekset 1 iso munakoiso 200...

Mustaherukka-pororibsit

Mustaherukka-pororibsit

Mustaherukkaisella kastikkeella glaseeratut pororibsit ovat huikea grilliherkku! Kokeile mustaherukkahillon sijasta myös puolukkahilloa tai vaikka kuusenkerkkähilloa! Ainekset Ribsit ja mausteseos 500...

Mapo tofu porosta

Mapo tofu porosta

Mapo tofu on Kiinan Sichuanin maakunnasta kotoisin oleva klassikkoannos.Poron ainutlaatuinen ja voimakas maku sopii annokseen kuin nenä päähän jasopii oivasti...

Porogyozat

Porogyozat

Gyozat ovat japanilaisia, rapeiksi paistettuja täytettyjä taikinanyyttejä. Savuporon hurmaava maku yhdessä rapeiden vihannesten ja makean osterikastikkeen kanssa luovat täydellisen gyoza-täytteen!...

Porobao

Porobao

Tahmeassa soijakastikkeessa pyöritellyt mureat ja mehukkaat poron sisäpaistiviipaleet pääsevät pehmeän bao-leivän täytteeksi. Kokeile tätä paisti- ja kastikeohjetta myös riisin kaverina!...

Perinteinen poronkäristys ja pottuvoi

Perinteinen poronkäristys ja pottuvoi

传统炒驯鹿肉配土豆泥 主食 30分钟-3小时                     6份量 传统的炒驯鹿肉是最具传奇色彩的重要驯鹿菜品,对许多人来说,它是北部旅行的重要记忆。旅行许多传奇故事记忆也可以在自家厨房里用高品质的驯鹿食材再现。最好的搭配食材是打过霜的稍加捣碎的红色越橘莓和酸黄瓜。 食材和配料 驯鹿肉       1kg 脂肪油       3汤匙 水     2dl 盐     1,5茶匙 土豆泥 去皮土豆   700g 黄油 2汤匙 洋葱 2-3个 牛奶 2dl 盐     1-2茶匙 烹制方法: 炖锅中将脂肪油融化,最传统和浓烈美味的炒驯鹿肉是用驯鹿脂肪油。然后少量分次加入驯鹿肉片煸炒至肉片融化和深棕色,加入水和盐,开小火,盖上盖子煨10-30分钟。配上土豆泥食用。 煨煮时间长短有各种不同的观点。如果驯鹿肉是很薄的里脊肉片,也许10分钟煨煮就足够了。试试长些的煨煮时间也很有用。写这个菜谱配方的作者观点是在摄氏125度的烤箱中煨煮大约2-3小时。 土豆泥做法 水煮土豆,同时用黄油将洋葱末炒熟后倒入牛奶加热。土豆煮好后压泥,加入洋葱牛奶搅拌后,加入适量盐。食用时将土豆泥舀入热盘子中间,土豆泥中挖个洞,洞中盛入炒驯鹿肉,最好的搭配是打过霜的红色越橘莓稍加捣碎和酸黄瓜。...