Spagetti bolognese

20 min
4 annosta

Ainekset

300 g porojauhelihaa
1 suuri sipuli
1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk ranskankermaa
jauhelihamaustetta
pippurisekoitusta
tacomaustetta
valkosipulia

Ohje

Hienonna sipuli. Ruskista jauheliha pannulla ja lisää sipulimurska ruskistamisen loppupuolella.

Lisää tomaattimurska ja ranskankerma hyvin sekoittaen. Mausta ja tarkista maku. Anna hautua n. 10 minuuttia. Keitä spagettia tai pastaa 2-3 minuuttia. Valmiin annoksen päälle voi ripotella juustoraastetta.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä