Poronjauhemaksapihvit

60 min
4 annosta

Ainekset

noin 300 g poron maksaa
2 porkkanaa
(3 perunaa)
1 sipuli
2 kananmunaa
suolaa
meiramia
pippuria (esim. mustapippuria)

Ohje

Poista maksasta pintakalvo. Tee viilto veitsellä ja irrota kalvo kevyesti vetämällä.  Poista myös maksassa olevat verisuonet. Paloittele maksa, sipuli ja porkkana ja jauha ne lihamyllyllä. Myös raakaa perunaa voi halutessaan jauhaa joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla.  Lisää massaan kananmunat. Sekoita tasaiseksi. Paista esimerkiksi ohukaispannulla pieniä pihvejä.

Tarjoa pannulla paistettujen sipulirenkaiden, puolukoiden ja perunasoseen kera.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä