Poro-ruissipsit

15 min
20 ruissipisiä
Poro ruissipsit

Hurmaavalla savupororouheen ja ricottan yhdistelmällä täytetyt rapsakat ruissipsit ovat täydellinen valinta lämpimien kesäpäivien snackeiksi! Koristele omasi juuri niin kuin haluat!

noin 20 ruissipsiä

15 min

Hyvin helppo

Ainekset

Täyte

1 dl ricottaa

0,5 dl savupororouhetta

kourallinen hienonnettua ruohosipulia

0,5 sitruunan kuori

mustapippuria

suolaa

Tarjoiluun

ruissipsejä

3-4 retiisiä, hyvin ohueksi viipaloituina

Ohje

1. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Voit tehdä tämän jo tarjoilua edeltävänä päivänä! Jos haluat, voit myös siirtää täytteen pursotinpussiin.

2. Täytä ruissipsit juuri ennen tarjoilua ja koristele ne retiisiviipaleilla tai vaikka tuoreilla yrteillä!


Reseptin on tuottanut TasteryFoods Lapin liiton rahoittamassa Poronlihan neljä vuodenaikaa -hankkeessa.

Lapin liitto

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä