Hurmaavalla savupororouheen ja ricottan yhdistelmällä täytetyt rapsakat ruissipsit ovat täydellinen valinta lämpimien kesäpäivien snackeiksi! Koristele omasi juuri niin kuin haluat!
noin 20 ruissipsiä
15 min
Hyvin helppo
Ainekset
Täyte
1 dl ricottaa
0,5 dl savupororouhetta
kourallinen hienonnettua ruohosipulia
0,5 sitruunan kuori
mustapippuria
suolaa
Tarjoiluun
ruissipsejä
3-4 retiisiä, hyvin ohueksi viipaloituina
Ohje
1. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Voit tehdä tämän jo tarjoilua edeltävänä päivänä! Jos haluat, voit myös siirtää täytteen pursotinpussiin.
2. Täytä ruissipsit juuri ennen tarjoilua ja koristele ne retiisiviipaleilla tai vaikka tuoreilla yrteillä!
Reseptin on tuottanut TasteryFoods Lapin liiton rahoittamassa Poronlihan neljä vuodenaikaa -hankkeessa.

Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.