Savuporocarbonara

30 min
4

500 g hyvää pastaa (esimerkiksi pappardelle)
150 g kylmäsavupororouhetta
2 valkosipulinkynttä
5 cm purjosipulia tai keskikokoinen sipulioliiviöljyä
1,5 dl raastettua parmesanjuustoa
4 kananmunaa

Kuullota pororouhetta, sipulia oliiviöljyssä miedolla lämmöllä. Lisää valkosipulit pilkottuna loppuvaiheessa. Keitä pasta ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta ja sekoita pastan sekaan ensin poro-sipuliseos, sitten raastettu parmesaani. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Sekoita kananmunat pastan joukkoon ja tarjoile heti raastetun parmesaanin ja naapurista lainatun punaviinin kanssa.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä