500 g hyvää pastaa (esimerkiksi pappardelle)
150 g kylmäsavupororouhetta
2 valkosipulinkynttä
5 cm purjosipulia tai keskikokoinen sipulioliiviöljyä
1,5 dl raastettua parmesanjuustoa
4 kananmunaa
Kuullota pororouhetta, sipulia oliiviöljyssä miedolla lämmöllä. Lisää valkosipulit pilkottuna loppuvaiheessa. Keitä pasta ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta ja sekoita pastan sekaan ensin poro-sipuliseos, sitten raastettu parmesaani. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Sekoita kananmunat pastan joukkoon ja tarjoile heti raastetun parmesaanin ja naapurista lainatun punaviinin kanssa.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.