Ainekset
300 g kuivattua poronlihaa
2 – 3 dl kokonaisia ohrasuurimoita
1 l vettä
haluttaessa 500g perunoita
Ohje
Kuivalihaa liotetaan vedessä muutama tunti. Mikäli liha on liian suolaista, vaihda välillä liotusvesi. Kun liha on pehmennyt, sitä keitetään kypsäksi n. 2-4 tuntia. Kiehumisen aikana lisätään kokonaiset ohrasuurimot ja keiton annetaan hautua hiljaisella tulella noin tunnin verran. Haluttaessa voidaan lisätä sopivan kokoisia perunalohkoja niin, että nekin kypsyvät sopivasti.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.