Ainekset
4 kpl poron potkia
1 palsternakka
2-3 punajuurta
pala lanttua
1 sipulia
suolaa
pippuria
3-4 laakerinlehteä
Ohje
Kuori ja paloittele juurekset. Ruskista potkat pannulla rasvassa ja siirrä ne pataan. Lisää joukkoon paloitellut juurekset ja sipulia lohkoina. Mausta suolalla, pippurilla ja laakerinlehdillä. Kaada pataan vettä niin, että juurekset peittyvät. Anna padan hautua kannen alla 150-180 asteisessa uunissa neljästä viiteen tuntia.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.