Ainekset
500 g poronkäristystä
1 rkl voita tai margariinia
400 g peruna-sipulisekoitusta
150 g juustoraastetta
2 dl ruokakermaa
1/2 tl suolaa
mustapippuria rouhittuna
Ohje
Kuumenna rasva pannussa ja ruskista käristyslihat. Levitä voideltuun uunivuokaan käristysliha ja perunasipulisekoitus. Voit sekoittaa tuotteet tai levittää kerroksittain. Ripottele sekoitukseen tasaisesti suolaa ja pippuria sekä juustoraastetta. Kaada lopuksi ruokakerma vuokaan ja kypsennä uunissa 200 asteessa 50 minuuttia. Tarjoile maun mukaan sopivilla lisäkkeillä: papuja, puolukoita, miniporkkanoita, maustekurkkuja tai vihreää salaattia.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.