Savuporo-melonisalaatti

15 min
2-4 annosta
Pororeseptit.fi

Ainekset

200 g riimiporoa tai savuporoa ohuina viipaleina
1/2 hunajamelonia
1/2 verkkomelonia
puolikas kourallinen cashew -pähkinöitä
1 dl smetanaa
1 tl hunajaa
pippurisekoitusta (rosé-, viher-, mauste- ja mustapippuria)

Koristeluun
sitruunamelissaa, rakuunaa tai persiljaa (tuoreita)

Ohje

Alkuruoka: Rakenna salaatti neljälle pienelle lautaselle. Vuoleskele ruokalusikalla melonin sisältä ohuita lehtisiä ja asettele ne lautaselle ruusukkeeksi. Jätä keskelle tilaa riimiporolle. Asettele poroviipaleet lautasen keskelle ja laita vielä päälle lusikallinen hunajalla maustettua smetanaa. Paahda pähkinöitä pannulla ilman rasvaa liikutellen pannua niin, että ne saavat hieman väriä. Koristele pähkinöillä, sitruunamelissan oksilla ja ripottele vielä smetanan päälle pippurimurskaa.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä