Ainekset
1 kg lihaista poron etuselkää
2,5 l vettä
1 lanttu
6 kokonaista mustapippuria
2 porkkanaa
2 sipulia
suolaa
muutama peruna
Ohje
Laita liha suurina paloina kylmään veteen ja kuumenna kiehumispisteeseen. Kuori pinnalle syntyvä vaahto. Lisää mausteet ja keitä hiljalleen kannen alla kolmisen tuntia. Jos käytät luullista lihaa, nostele lihat hetkeksi liemestä jäähtymään ja irrottele luut. Laita lihat takaisin kattilaan. Lisää paloitellut juurekset ja hauduta keitto kypsäksi.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.