Ainekset
1 kg poronkäristyslihaa
3 rkl rasvaa
4 dl vettä tai porolientä
2 rkl ruisjauhoja
2 dl kermaa
200 g leipäjuustoa
Ohje
Aloita käristyksen valmistaminen tavalliseen tapaan (ohje: poronkäristys ja pottuvoi), mutta suurusta veteen sekoitetuilla ruisjauhoilla. Anna tämän jälkeen käristyksen hautua parikymmentä minuuttia niin, että jauhot kypsyvät. Lisää kerma ja kuutioitu leipäjuusto. Kun leipäjuusto on lämmennyt ja pehmennyt, tarjoa tavalliseen tapaan.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.