Ainekset:
8kg kypsää poron lihaa
3kg Sipulia reiluina paloina
2 kg Porkkana kuutiota
2 kg Lanttu kuutio
2 kg nauris kuutio
1,5kg Purjo kuutio
0,4l öljyä
12l Valmista ruskeaa kastiketta
2 kg Yrttituorejuustoa
laakerinlehti
mustapippuri
persilja
(0,04kg maizena)
Freesaa juurekset öljyssä. lisää lihat, mausteet ja ruskea kastike ja anna kiehahtaa. lisää tuorejuusto. käytä tarvittaessa maizenaa. viimeistele persilja silpulla ja tarjoa muusin, keitinperunan, riisin tai ohran kanssa.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.