Ainekset:
8kg Kypsää poroa
1kg Paprika
1kg maissi
2,5kg papuja tomaattikastikkeessa
2,5kg Sipuli
2,5kg tom. pyre
7,5kg tom. murska
250g Riistafondia
6dl Öljy
10g Kumina
20g Rouhittu mustapippuri
100g Paprikajauhetta
10g/5-10rkl chilihiutaleita/tabasco
500g Fariinisokeri
Valmistus:
Freesaa kuivat mausteet ja tomaattipyre öljyssä.
Lisää lihat, sipulit, paprikat, sokerit ja tomaattimurska pataan.
Lisää mausteet pavut ja maissit.
Anna kiehahtaa noin 10min ja tarkista maku, tarjoa esim riisin kera.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.