Porokiusaus suurtalous

100
Pororeseptit.fi

Porokiusaus joko kärisyslihasta tai jauhelihasta

Ainekset:

2,400 kg Perunasuikale, kypsä

0,225 kg Sipuli kuutio

0,800 kg Poronkäristysliha tai jauheliha

0,400 l Vesi

0,045 kg Maissitärkkelysjauho

0,900 l Ruokakerma

0,010 kg Suolaa

mustapippurirouhe

Yhdistelmäuuni:

Raakapaino 4,780 kg, Saanto 4,500 kg, Valmistushävikki 5,86%, Jakeluhävikki 0,02%

Ohje:

Ruskista käristysliha ja hauduta kypsäksi tai käytä kypsää käristyslihaa. Ruskista jauheliha. Levitä vuokaan puolet perunasuikaleista, lisää perunoiden päälle liha ja sipulikuutiot. Lisää päälle loput perunat. Kaada seoksen päälle mauste-kermaseos. Paista vuoat 175 asteisessa (kiertoilma 150) uunissa kypsäksi.

Paistoaika keittiön kokemuksen mukaan (riippuu uunista ja raaka-aineiden esikypsyysasteesta).

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä