Porobolognese suurtalous

100

Ainekset:

8kg kypsä poro

1kg Sipulia

1,4kg Porkkana

1kg Juuriselleri

1,6kg aurinkokuivattu tomaatti

6kg Tomaattimurska

500g tomaattipyre

10g mustapippuri

6g basilika

40g valkosipuli

10g suola

60g sokeri

10l poro/lihalientä

öljy

Valmistus:

Freesaa kasvikset ja tomaattipyre padassa lisää lihat, mausteet, tomaattimurska ja liemi. Anna hautua noin 45 min. Tarkista maku ja tarjoa pastan kanssa.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä