Ainekset:
8kg kypsää poroa
5kg valkokaalisuikale
3kg Porkkanakuutio
3kg Sipulikuutio
2kg Juurisellerikuutio
2kg Suolakurkkukuutio
500g Kapris
20l Valmista lihalientä
8kg Tomaattimurskaa
200g Valkosipulimurskaa
5dl Öljyä
40g Suola
10g Mustapippurirouhe
Valmistus:
Kuullota kaali, porkkanat, sipulit ja sellerit padassa. Lisää loput ainekset pataan ja kuumenna sekoittaen. Anna hautua noin tunti. Tarkista maku ja tarjoa esim. smetanan kanssa.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.