Poroseljankka suurtalous

100

Ainekset:

8kg kypsää poroa

5kg valkokaalisuikale

3kg Porkkanakuutio

3kg Sipulikuutio

2kg Juurisellerikuutio

2kg Suolakurkkukuutio

500g Kapris

20l Valmista lihalientä

8kg Tomaattimurskaa

200g Valkosipulimurskaa

5dl Öljyä

40g Suola

10g Mustapippurirouhe

Valmistus:

Kuullota kaali, porkkanat, sipulit ja sellerit padassa. Lisää loput ainekset pataan ja kuumenna sekoittaen. Anna hautua noin tunti. Tarkista maku ja tarjoa esim. smetanan kanssa.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä