Ainekset:
8kg Poronmaksaa kuutiona tai suikaleena
2kg Pekonikuutio
2kg Sipuli
2kg Herkkusieni
10g Rouhittu mustapippuri
20g Meirami
150g Lihaliemi
3l Vesi
3l Kerma
200g Maizena
Valmistus:
Hienonna pekoni, sipulit ja sienet. Ruskista maksa, pekoni, sipulit ja sienet padan pohjalla.
Lisää mausteet ja anna hautua hetki.
Seuraavaksi lisää veteen sekoitetut maissijauhot ja Lihaliemijauhe. Hauduta 5 minuuttia.
Lisää kerma ja anna jälleen hautua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa punajuuren, suolakurkun, puolukkahillon ja esimerkiksi perunamuusin kera.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.