Poronmaksa-pekoni höystö suurtalous

100

Ainekset:

8kg Poronmaksaa kuutiona tai suikaleena

2kg Pekonikuutio

2kg Sipuli

2kg Herkkusieni

10g Rouhittu mustapippuri

20g Meirami

150g Lihaliemi

3l Vesi

3l Kerma

200g Maizena

Valmistus:

Hienonna pekoni, sipulit ja sienet. Ruskista maksa, pekoni, sipulit ja sienet padan pohjalla.

Lisää mausteet ja anna hautua hetki.

Seuraavaksi lisää veteen sekoitetut maissijauhot ja Lihaliemijauhe. Hauduta 5 minuuttia.

Lisää kerma ja anna jälleen hautua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa punajuuren, suolakurkun, puolukkahillon ja esimerkiksi perunamuusin kera.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä