Ainekset:
5kg kypsä porokuutio
1kg Tomaattipyre
5kg Tomaattimurskaa/sosetta
20L vettä
3dl rypsiöljyä
1kg sokeri
0,015 kg kuivattua paprikaa
0,007 kg kuivattua oreganoa
0,025 kg suola
0,010 kg kumina
0,004 kg mustapippuri
2kg sipulikuutio
2kg porkkanakuutio
2kg juurisellerikuutio
6kg Perunakuutio
0,4kg valkosipulimurska
Valmistus:
Freesaa tomaattipyree, valkosipuli ja kuivat mausteet öljyssä. Lisää sokeri, porkkana, sipuli, tomaattimurska, vesi ja porokuutio. Anna kiehua kunnes porkkanat ovat kypsiä. lisää perunat ja selleri, keitä kypsäksi tarkista maku ja viimeistele esim persilja hakkeella,
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.