Porogulassi suurtalous

100

Ainekset:

5kg kypsä porokuutio

1kg Tomaattipyre

5kg Tomaattimurskaa/sosetta

20L vettä

3dl rypsiöljyä

1kg sokeri

0,015 kg kuivattua paprikaa

0,007 kg kuivattua oreganoa

0,025 kg suola

0,010 kg kumina

0,004 kg mustapippuri

2kg sipulikuutio

2kg porkkanakuutio

2kg juurisellerikuutio

6kg Perunakuutio

0,4kg valkosipulimurska

Valmistus:

Freesaa tomaattipyree, valkosipuli ja kuivat mausteet öljyssä. Lisää sokeri, porkkana, sipuli, tomaattimurska, vesi ja porokuutio. Anna kiehua kunnes porkkanat ovat kypsiä. lisää perunat ja selleri, keitä kypsäksi tarkista maku ja viimeistele esim persilja hakkeella,

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä