Ainekset:
10 kg Porokuutiota
Marinadi
1 kg Valkosipulimurskaa
1 kg Raastettua/murskattua inkivääriä
0,3 kg Mietoa chiliä kuutiona
1 l Hoisinkastiketta/
teriyakikastiketta
1 l Soijakastiketta
0,5 l Ketjapmaniskastiketta
5 l Rypsiöljyä
1 l Seesamöljyä
0,5 kg Sokeria
1,5 l Vettä
ja
12 kg Suikalekasviksia (esim. porkkana, sipuli, purjo, paprika, kiinankaali tai vastaava)
Seesaminsiemeniä
Tuoretta korianteria
Ohje:
Sekoita marinadi ja laita liha sinne maustumaan 2-4 tunniksi. Ota liha marinadista ja ruskista se kunnolla, loppukypsennä liha marinadissa, hetki ennen tarjoilua lisää kasvikset ja viimeistele seesaminsiemenillä ja tuoreella korianterilla. Tarjoa nuudelien tai riisin kanssa.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.