Porowokki suurtalous

100

Ainekset:

10 kg Porokuutiota

Marinadi

1 kg Valkosipulimurskaa

1 kg Raastettua/murskattua inkivääriä

0,3 kg Mietoa chiliä kuutiona

1 l Hoisinkastiketta/

teriyakikastiketta

1 l Soijakastiketta

0,5 l Ketjapmaniskastiketta

5 l Rypsiöljyä

1 l Seesamöljyä

0,5 kg Sokeria

1,5 l Vettä

ja

12 kg Suikalekasviksia (esim. porkkana, sipuli, purjo, paprika, kiinankaali tai vastaava)

Seesaminsiemeniä

Tuoretta korianteria

Ohje:

Sekoita marinadi ja laita liha sinne maustumaan 2-4 tunniksi. Ota liha marinadista ja ruskista se kunnolla, loppukypsennä liha marinadissa, hetki ennen tarjoilua lisää kasvikset ja viimeistele seesaminsiemenillä ja tuoreella korianterilla. Tarjoa nuudelien tai riisin kanssa.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä