Suurtalousresepti
Ainekset
12 kg perunaviipaleita
4 kg porkkanaviipaleita
3 kg sipulisuikaleita
8 kg kypsä luuton keittoliha/viipale
12,5 l lihalientä/porolientä
7 g mustapippuria, rouhettu
7 g maustepippuria, jauhettu
20 kpl laakerinlehteä
7 g timjamia
60 g suolaa
voita
(olutta)
Ohje
Kokoa ainekset paistinastioihin (5kpl), hyödynnä paistoliemi. Lisää mausteet, sekoita ja lopuksi lisää lihaliemi. Paisto 160 astetta, kosteus 30-40 %, 2 h.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.