Kylmäsavuporopasta

20 min
4-6 annosta
Pororeseptit.fi

Ainekset

300 g poron kylmäsavurouhetta
200 g paprikaa
150 g punasipulia
80 g viherpippuri-sulatejuustoa
3 dl kermaa
voita
mustapippuria
300 g pastaa

Ohje

Kuutioi paprika ja sipuli. Sulata voi kattilassa ja freesaa siinä kevyesti paprika- ja sipulikuutiot. Lisää pororouhe, sulatejuusto ja kerma. Keitä hieman kasaan. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä