Ainekset
300 g poron kylmäsavurouhetta
200 g paprikaa
150 g punasipulia
80 g viherpippuri-sulatejuustoa
3 dl kermaa
voita
mustapippuria
300 g pastaa
Ohje
Kuutioi paprika ja sipuli. Sulata voi kattilassa ja freesaa siinä kevyesti paprika- ja sipulikuutiot. Lisää pororouhe, sulatejuusto ja kerma. Keitä hieman kasaan. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Keitä pasta ohjeen mukaan.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.