Lapin ukon keitto

Keitot
1 h
80-100 annosta/suurtalousresepti
Pororeseptit.fi

Suurtalousresepti

Ainekset

8 kg kypsää poroa
75 ml suolaa
2,3 kg sipulia
13 l poro/lihalientä
7,5 kg perunoita suikaleina
7,5 kg kasvissuikaleita
3,8 kg viherpippuri-sulatejuustoa
4 l kermaa
1,5 l persiljasilppua
ruohosipulia
rakuunaa

Ohje

Kuullota kasvikset padassa. Lisää liemi, lihat ja perunat. Lisää kerma ja juusto. Kun perunat ja kasvikset ovat kypsiä, pyöräytä joukkoon ruohosipuli ja rakuuna.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä