Suurtalousresepti
Ainekset
8 kg kypsää poroa
75 ml suolaa
2,3 kg sipulia
13 l poro/lihalientä
7,5 kg perunoita suikaleina
7,5 kg kasvissuikaleita
3,8 kg viherpippuri-sulatejuustoa
4 l kermaa
1,5 l persiljasilppua
ruohosipulia
rakuunaa
Ohje
Kuullota kasvikset padassa. Lisää liemi, lihat ja perunat. Lisää kerma ja juusto. Kun perunat ja kasvikset ovat kypsiä, pyöräytä joukkoon ruohosipuli ja rakuuna.
Sinua voi myös kiinnostaa
Osta poronlihaa

Osta poroa
Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.